Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών

Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών

Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών

1ο στάδιο Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών για τη ζεύξη ταμειακών μηχανών με POS

Σκοπός : Σε αυτό το στάδιο προετοιμάζουμε την ταμειακή μηχανή με τις προδιαγραφές που έχει θέσει το υπουργείο ώστε να μπορεί να έρθει σε συνεργασία με τα POS της αγοράς.

Τρόπος : Αυτό γίνεται με firmware upgrade , αναβάθμιση του λογισμικού των ταμειακών μηχανών.

Ιδιαιτερότητες : Το ζητούμενο upgrade θέλει license το οποίο και δίνει ο κάθε κατασκευαστής στον ανάλογο μεταπωλητή για να ενημερώσει συγκεκριμένη μηχανή πελάτη του.

Διορία : Είναι κάτι που συνήθως μεταβάλλεται, αυτή τη στιγμή που γράφουμε το άρθρο η επίσημη διορία είναι 31/7/23 . Ο σύλλογος κατασκευαστών ταμειακών μηχανών έχει ζητήσει ήδη παράταση.

Εργασίες : Για τη διαπεραίωση θα χρειαστεί επέμβαση τεχνικού για το firmware upgrade της οποίας θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αγορά του LICENSE (άδεια της αναβάθμισης)

Κόστος εργασιών : 140€ + ΦΠΑ24% για dtec100extra και 135€ + ΦΠΑ24% για dtec50extra(συμπεριλαμβάνεται το License, άδεια της αναβάθμισης ). Οι εργασία μπορεί να γίνει στο χώρο του πελάτη ή στο χώρο service του πωλητή σας. Για την έναρξη των εργασιών πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση του κόστους αναβάθμισης ώστε να μπορεί να αγοραστεί από τη μεριά του μεταπωλητή το License (άδεια αναβάθμισης) του πελάτη.

Χρήση Voucher : Ο πελάτης ακολουθεί τη διαδικασία όπως ορίζεται και πληρώνει τη διαφορά μεταξύ του τελικού ποσού και της κρατικής επιδότησης.

Ενέργειες καταστήματος (Κύκλωμα Πληροφορική) :
Οι πελάτες μας που θα προγραμματίσουν το ραντεβού εργασιών τους για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ θα έχουν έκπτωση 20€ + ΦΠΑ24% και η χρέωση τους θα είναι 120€ + ΦΠΑ24%. Η προπληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση ή με παρουσία του πελάτη στο χώρο του καταστήματος. Οι εργασίες που ενδεχομένως γίνουν μετά από 31/8/23( χρήση παρατάσεων από το υπουργείο θα γίνονται αποκλειστικά στο χώρο μας κατόπιν ραντεβού.

Σημείωση : Για τις μηχανές dTec50eXtra, dTec100eXtra, η αναβάθμιση είναι άμεσα διαθέσιμη. Για τις μηχανές dTec50 και dTec100 η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη στο τέλος Ιουλίου.


Ενημέρωση 18/7 :

Οι μηχανές που αγοράστηκαν από 1/5/23 και μετά δεν έχουν κόστος για την αγορά του license (είναι δωρεάν) και θα χρεωθούν μόνο την εργασία του τεχνικού .

Οι μηχανές που αγοράστηκαν από 1/1/23 έως 30/4/23 και πουλήθηκαν σε νέες ενάρξεις δεν έχουν κόστος για την αγορά του license (είναι δωρεάν) . Για να πραγματοποιηθεί η έκπτωση πρέπει να μας στείλετε την έναρξη της επιχείρησής και σε συνδυασμό με το τιμολόγιο αγοράς θα χρεωθούν μόνο την εργασία του τεχνικού. Αυτή η ενέργεια δεν γίνεται αυτόματα. Τα έγγραφα προωθούνται και εγκρίνονται από τον κατασκευαστή.

Ο κάτοχος Voucher πρέπει να προσκομίσει το κωδικό του στο κατάστημα ώστε να γίνει η ηλεκτρονική του δέσμευση , πριν την έναρξη της εργασίας.

Ενημέρωση 20/7 :

Voucher : Η χρέωση αναβάθμισης με χρήση voucher είναι μόνο η αρχική και δεν επιδέχεται έκπτωσης. Για dtec100extra : 140€ + ΦΠΑ24% και για dtec50extra : 135€ + ΦΠΑ24%. Ο πελάτης πληρώνει τη διαφορά ανάμεσα στη συνολική χρέωση και τη κρατική επιδότηση. Για την εργασία αναβάθμισης η κρατική επιδότηση είναι το 90% των 112,50€.

Οι χρεώσεις του προμηθευτή είναι αναρτημένες στο μητρώο προϊόντων ΙΙΙ , μπορείτε για εύκολη αναζήτηση να γράψετε στο πεδίο αναζήτησης τη λέξη datatec.

Ενημέρωση 10/1/24

Περάσαμε στο τελευταίο στάδιο της δράσης !
Σχετικά με τη σύνδεση της ταμειακής με τα EFT Pos

Με δεδομένο ότι οι πελάτες μας έχουν μεριμνήσει έγκαιρα για την αναβάθμιση της ταμειακής τους , θεωρούμε ότι πλέον οι μηχανές μας είναι αναβαθμισμένες !
Ο πελάτης θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη του Pos και να ζητήσει τα εξής :

Αν το Pos σας είναι αναβαθμισμένο και έτοιμο για τη σύνδεση με την ταμειακή μηχανή.

Την IP του POS ( αυτή πρέπει να είναι μόνιμη μπορούμε να τη ζητήσουμε και ως “καρφωτή”)

Το Port για την επικοινωνία με την ταμειακή.

Εφόσον ο πελάτης έχει αυτές τις τεχνικές διευκρινήσεις από το τεχνικό τμήμα υποστήριξης του Pos μπορεί να καλέσει στο Kykloma (210 2484064) να κανονιστεί το ραντεβού της ζεύξης με την ταμειακή.

Η εργασία αυτή γίνεται αυστηρά στο χώρο του πελάτη.

Σημειωση 1: Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά pos στην αγορά τα οποία και τα όμοια μεταξύ τους έχουν διαφορετικές εκδόσεις. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το δικό σας pos ! Μην μπείτε στη διαδικασία να χρησιμοποιείται ως πληροφορία τα δεδομένα που έχει κάποιος άλλος κάτοχος pos για τη δική του συσκευή !

Σημείωση 2: Άσκοπες επισκέψεις του τεχνικού στο χώρο σας θα χρεώνονται !

Σημείωση 3: Η σειρά που θα εξυπηρετούμε τα ραντεβού μας θα είναι αντίστοιχα με τη σειρά που έγιναν οι αναβαθμίσεις. FiFo (fisrt in first out). Αυτοί που ακόμη δεν έχουν ενημερώσει τις μηχανές τους , εφόσον τις ενημερώσουν θα περιμένουν την εξυπηρέτηση των υπολοίπων πελάτων μας για να κανονίσουν το ραντεβού τους.

Σημείωση 4: Για την ζεύξη βασική προϋπόθεση είναι ταμειακή μηχανή και Pos να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Όσοι δεν έχετε τη παραπάνω προϋπόθεση μεριμνήστε πριν μας καλέσετε να αλλάξετε Pos αν λειτουργεί με κάρτα Sim ή να βάλλεται πάροχο Internet στο χώρο σας (ενσύρματο – με Router).

Το κόστος για την επίσκεψη στο χώρο του πελάτη συμπεριλαμβανομένου και των εργασιών ζεύξης με το Pos είναι 30€ + ΦΠΑ24%


Για ταμειακές μηχανές πατήστε –> εδώ

Βοηθητικοί σύνδεσμοι : voucher – νόμος , προθεσμίες

Kykloma

Για όποια διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας,

Τίνα Σταματάρου (υποστήριξη πελατών)
Γιώργος Δημητρίου (τεχνικός)

Share your love