Συχνές ερωτήσεις

Για να κάνω αγορές χρειάζεται να κάνω λογαριασμό;

Όχι δεν χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό. Το καλό με το να κάνετε λογαριασμό είναι ότι θα λαμβάνετε προσφορές. Όμως το έχουμε προβλέψει αυτό με φόρμα εγγραφής δίνοντας μόνο το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας.

Πότε παραλαμβάνω τα προϊόντα;

Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν επιπρόσθετες πληροφορίες. Υπάρχουν προϊόντα που μπορεί να τα παραλάβετε ύστερα από 2-4 ημέρες.. Πάντα να κοιτάτε τις επιπρόσθετες πληροφορίες του κάθε προϊόντος.

Είναι δύσκολη η περιήγηση στα προϊόντα;

Καθόλου δύσκολη! Υπάρχει το πλευρικό μενού που σε κάθε στιγμή της περιήγησης σας μπορείτε να γυρνάτε στον κύριο κατάλογο προϊόντων, στην επικοινωνία και σε πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία! Σε κάθε κατηγορία θα δείτε και τα χρήσιμα. Είναι εργαλεία χρήσιμα για τις αγορές σας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής είναι δύο (2). Μέσω κατάθεσης σε τράπεζα ή μέσω IBAN και ο δεύτερος τρόπος μέσω Paypal. Για το Paypal δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. Η διαδικασία και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ απλή.

Πως παραλαμβάνω τα προϊόντα;

Όλες οι παραγγελίες έρχονται σε εσάς μέσω ACS σε πολύ προνομιακές τιμές.

Αν εγγραφώ στις προσφορές σας πόσα email θα μου στέλνετε;

Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν θα σας βομβαρδίζουμε με άχρηστα emails. Θα λαμβάνετε μόνο όταν θα υπάρχουν μεγάλες μηνιαίες προσφορές.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;

Απόλυτα αφού ο χώρος προστατεύεται και με SSL πιστοποιητικό.

Κλείσιμο
×